Söndag!

The day! Nu har katten flyttat hem igen, lite tomt men ganska så skönt.. Inom henne bor den sanna bitchen ;) *haha*

Håller på å packar för den lilla road tripen som med start ikväll ska hända, Frida och jag drar för hoppningsvis mot
solen...

Dax att packa fotbollsgrejjorna också, match senare idag.. Mot Julita, jag håller alla mina tummar och tår på att det ska gå vägen denna gång, hoppas alla är laddade och gör sitt yttersta då kan de gå vägen!

ÅÅÅ Mums med kaffe, det skvalpas så smarrigt i min mun just nu...

På återseende!

Ciao

Usch

Jag orkar snart inte mer, tycker det är skitträligt!!!!! struntar i allt och bara drar...SKÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Måndag!

Få se nu om det tänker fungera denna gången jag skriver, hade skrivit ett långt inlägg för ett par dagar sen. Men då försvinner alltihop när jag klickar på publicera, attsingens vad sur jag blev....

Så jag gör ett litet nytt försök.. :)
Helgen har varit kanon, spenderade lördagskvällen med Carro i både vingåker på basaren och på statt. Innan det så bjussade jag Pia o Carro på lite käk, det blev faktiskt ganska så gott.. Jag hade en helkul kväll!!!

Söndagen gjorde sig gårdagskvällen påmind och kanske blev det en aningens för mkt alkoholhaltiga drycker för min del, hjärnan var liksom större en själva huvudet på något konstigt vis.. Så det blev två filmer och lite cola o Karra med Carro, vid fem tiden var det fotboll som gällde, Värmbol vann och brassen gjorde en bra match :)

Nu är det dax för att åka till sjukan och donera lite blod, sen blir det cykeln hem till Vingåkra för lite jobb...

Ha en bra dag alla där ute,

(nu äre inte många dagar kvar tills vi åker Frida)

Ciao

RSS 2.0