Sumering av Julen 2008!

Julafton var familje mys på hög nivå, började med att jobba ett par timmar på morgonen och göra mina pensionärer fina tills deras anhöriga skulle komma. De flesta av tanterna och farbröderna var så fina att man nästan fick tårar i ögonen, det är så ofta man ser dom i mjukisbrallor och en tröjja men inte denna speciella dag. Då var det minsann kostym för vissa, kjol och klänning för andra, rullade hår och fin smyckena hade plockats fram och stämningen var på topp! Så ska en bra jul på hemmet firas!

Hemma hos mor och far blev det Kalle anka, mycket julmat efter det. Den tradionella promenaden efter maten ner till mormor och morfars grav för att tända ljus, och sen hem igen.. Där det eldas i kakelugnen så hela rummet blir varmt och gosigt, och så börjar vi med det hela familjen gått och väntat på hela dagen. Julklapparna ska delas ut och öppnas, och som alltid i denna familj så kommer en och en annan tår av lycka för vad man har fått..  Å detta år var inget undantag, det var värme, kärlek, skratt, tårar och det får mig att bli alldeles varm inombords.. En underbar jul med Lundstedts, i år igen!

Annars har det varit väldigt mycket jobba för mig denna jul, å juldagen spenderades också på hemmet. Så det blev inget festande för mig inte, men inte är jag ledsen för det. Ville verkligen inte gå på safiren, så det kändes skönt att stanna hemma, i min pyjamas och bara mysa omkring...

God Fortsättning kära vänner!

Ciao//H                                                                               None


Julafton närmar sig...


Sitter och latar mig här i min underbara soffa, Tromben ligger nedanför och är helt slut efter dagens bravader som är promenader och bus..
Ska snart packa väskan för att bosätta mig hos familjen under helgen då det är arbete som gäller, ska jobba julafton också.. Det är den mysigaste dagen att jobba, julaftonsmorgonen då man gör alla pensionärer fina tills deras anhöriga kommer. Å för de som inte kommer ihåg att det är julafton och man berättar det så ser man hur deras ögon börjar lysa!

Nehepp dax att lämna tillbaks jycken, dammsuga och sen packa och invänta lillebror som måste jobba över idag...

Haa dee 

//Ciao H


                                  Bjuder på en bild från Norge :) Nice mössa va!!!

RSS 2.0