Toppenhelg!!

Jajamensan, det har jag haft. Med mina toppenvänner, å vad jag hoppas på att alla världens människor får uppleva riktig vänskap som jag får.. I fredags blev det middag, vin, tjatter hemma hos Cicci. Vi invigde hennes spis och det fungerade alldeles utmärkt, vi for senare ner till tältet där det var aningens folktomt. Till slut hamnade vi på Harrys där vi svängde våra lurviga tills stängning, sumeringen av denna kväll blir med ett enda ord: FABULÖS!!!

Så var det lördag, och den började med att fara ut till valla för att sälja lite godsaker på bygdens hemvändardag. Sen blev det fika och karusellåkande med kusin, kusinbarn, moster, mamsen och Carro.. :) Kvällen spenderades hemma hos kusinen Nettan där vi såg matchen mellan Sverige-Danmark som inte var alltför bra.. Efter det vidare till tältet, helt okej men roligare har jag haft det..

Söndag och Ikea med töserna Carro o Cicci stod på schemat, massa mys och shoppande.. Eftermiddagen tillbringades ute i Valla på San silo där det skulle matchas mellan Valla- Stora Sundby, Ciccikraken hängde på. HOn kanske inte tyckte det var super skojigt, men hon kan ganska så mycket.. Man blir ju imponerad! :) hihi!

Nu ligger jag på sofflocket, är väldigt trött och seg.. Ska ta fram boken och läsa en stund innan det är dax att dejta john ;)

Natti natti- Imorgon är en ny dag med nya äventyr!

Jag är fri som en fjäril *hihi*

Mitt strålande humör!

Även fast det är skiftande väder, lite småkallt, jag är fortfarande sjukskriven och har egentligen inte så mycket att göra om dagarna så är mitt humör alldeles jätteglatt! Vilket jag tycker är strålande :) Idag blev det också ännu bättre eftersom jag nu fått tid till MR, så äntligen händer det något... Imorse hade jag också sällskap, lilla Trombis prinsen var här och ni ska veta vad mysig han är! Efter det har det lunchats lite, väldigt trevligt och väldigt länge.. Hoppas att göra det snart igen *hihi* Igår hade jag Carro o Cicci här på middag, kyckling gjord i stekpåse blev det.. Helt okej, men såsen lyckades jag inte med vilket grämer mig, men men bättre lycka nästa gång på det.. Haha, idag har jag misslyckats med en sockerkaka också, att det ska vara så svårt att göra det enklaste bakverket utav alla.. Iallafall enligt min kära mor som tyckte att jag var ganska så dålig på det, men skam den som ger sig. Imorgon blir det till att göra 2 st, å de ska banne mig lyckas..

Imorgon är det FREDAG! Vilket innebär, mat, vin och trevligt sällskap på storgatan och efter det svänga sina lurviga på öltältet kanske... LOVELY!

My life is superb <3

xoxo/ H

RSS 2.0