Jaha gott folk!

Det blev till att jobba natten som va, allt flöt på hur smidigt som helst så jag ska inte klaga. Imorse när jag kom till staden så möttes jag upp av Tromb och Clas, så har varit vovvevakt och sovit.. Har haft Carro här på lite kaffe för att sedan göra hemmagjorda pannbiffar, vilka blev utsökta. Vem vet det kanske blir en kock av mig också.. Hm?!!
Nu ska jag snart fixa till mig för att sedan ta bussen till Vingåker å ännu en natts jobb, ska dock kvista förbi min underbara vän med lite varm choklad så kommer hon garanterat vara på bra humör sen!! :)

Å vad händer imorgon då, jojomensan det ska jag förtälja.. Ja självklart ska jag börja med att sova lite efter att jag slängt i en maskin tvätt, men kl 13.00 är det dax att masa mig iväg för att kika på en annan lägenhet.. Å vad jag håller alla mina tummar på att den är fräsch och kan falla mig i smaken, den är iaf 6 kvm större, har sovalkov + att den har balkong..Det skulle vara så skönt nu till sommaren att kunna sitta ute och njuta av morgonkaffet och höra fåglarna kvittra, men men vi får väl la se hur det blir med den saken, jag lär förtälja hur det blir på denna sida!

Så mot jobbet var det ja.... Sköt er! xoxo//Lu


Vill börja med att:

Gratulera Tromben på 1-årsdagen





Har förövrigt börjat dagen på ett alldeles utmärkt sätt, vid 08 snåret for jag tillsammans med Carro o Pia till gymmet. Jajamensan gott folk, nu äre dax att göra nått för beach 2009 *haha* kanske inte riktigt så jag tänker, men det vore inte heller helt fel.. Efter gymmet for jag ut på en lite jogging tur, jajamensan jag är flitig när jag väl sätter igång.. Nu ska jag avnjuta en god äggfrulle, sen duschen.. För inte liktar jag godis direkt...
Annars kommer dagen spenderas med att träffa Maddiz för lite skvaller och tjatter, sen hoppas jag på film mys med min goda vän Miss Carro.. Dansfilmer där bilder på snygga killars kropper avlöser varandra, kan ju bara inte sluta dregla.. Hihi, nehepp frulle var det!

Seee yaa// xoxo Lu


Laddar!

Jajamensan, har precis avnjutit en delikat måltid bestående av fläskfilé all by myself kan tänkas trist men
det var riktigt mysigt.. Utanför fönstret är det ju snöoväder så det heter duga, men jag tände massa ljus och bara njöt av bra musik och maten.. Drycken var inte helt fel heller, ett glas rött vin.. Hidden Rock, try it soooo good!
Ska snart bege mig till Bondegatan och Cissis hem för lite stoj och skoj å eventuellt blir det att svänga sina lurviga en sväng på harrys... Kommer dock sakna en liten själ där, men men imorgon är en ny dag med nya äventyr och då förhoppningsvis med dig!!!!  Nu das shower så man inte luktar en massa matos..

Ha en trevlig fredag alla vänner där ute i snöyret!!!! xoxo/Lu   



   

None


Strålande Solsken!

Jag vaknade av de varma strålarna mot mitt ansikte, gick glatt upp även om det är lite tidigt!
Snart kommer Tromben till mig, då ska vi ut på en lång promenix i det underbart vackra vädret. Det kan nästan inte bli bättre, kanske lite städa när jag kommer hem eller inte. Det återstår att se!

Ha dee //H

Tisdag = Nattjobb

Japp så är det, går på ikväll kl 21 och slutar 06.50...
Men innan det är dax för jobbet ska jag till Vingåker och träna, sen äta en mysig middag med min mor och efter det
ska jag träffa sötnöten Johanna på fika och en massa skvaller... Ska hinna med å träffa Kussen Emelie en snabbis också, går ju alldeles för långt mellan gångera.. Haha, så ointressant fakta om min dag, måste ta mig en funderare på om jag verkligen ska blogga eller inte.. Det är ju ett beivs på att mitt liv inte är så intressant och jag har ju faktiskt inte så mycket att förtälja.. .Hm, återstår att se!!!

Nehepp dax att bege sig ut i snöyret och leta en present, någon som fyller imorrn jue!!!

Krimskrams!


Kärlek på hög nivå...

Sann historia
En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du ett maraton med mig?"
Pappan svarar: "Ja"
och de springer sitt första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du ett till maraton med mig?"
och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning.)
Och pappan svarar igen "Ja".

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY


vackrare klipp och far o son relation får man leta efter, Sonen gör allt för sin pappa!
Å pappan gör allt för sin son på sitt sätt, tillsammans klarar de av att delta i Iron man! :)

wow, tårarna flödar just nu!!!

Ps, detta inlägg hittade jag på en annan sida, men som många andra tycker
jag det är värt att sprida detta underbara klipp och historia vidare!!


Så ska de va, varje dá!

None  Vilken underbar start på dagen, promenix runt djulö med Carro.. Sen hem, fixa frulle bestående av varm choklad, äggmackor och en massa tända ljus.. Lovely och jag mår bra idag!!
Till kvällen gäller det att masa sig iväg till arbetet, har ju gått över från dagen och blivit nattuggla istället. Det är faktiskt ganska så skönt att komma ifrån dags arbetet och allt vad det innebär.. Nu ska jag njuta en stund till, och sen dansa runt med dammsugarn och plocka lite.. Skulle verkligen vara ett plus om solen kunde visa sig, pricken över i:t.......

Kram o hej

//H

RSS 2.0