29/4 2010

Sitter i soffan, har precis kikat på en underbar film ,Hachiko! Handlar om en hunds vänskap med sin husse och hur trofast han är, fällde ett par tårar under filmen.. Så vacker, då den är baserad på en verklig händelse blir det ännu mera vacker och intressant!!

Jag har skitit hår, känner mig ofräsch och ska nu hjula in i duschen.. Måste ju vara skapligt fräsch till imorgon då Valborg och das vår ska sjungas in i Uppsala med goda vänner, det ska bli riktigt skojigt och trevligt!


Min trofasta vän Tromb<3


sprudlande lycklig!

Söndag kväll, sitter ensam i soffan just nu lite småfrusen efter att ha kikat på mitt älskade lag som hade seriepremiär mot Team Rosa idag. Tyvärr slutade inte matchen som man önskat, blev förlust 3-0 men det är som sagt bara att ta nya tag. Nu kan det bara bli bättre! :) 

Nu till mitt lyckliga jag!

I lördags var det äntligen dax för mitt och Carros Stockholms äventyr, åkte upp i skapligheten och strosade runt på stan. Shoppade lite, åt helt okej lunch och tittade på folk (vilket är mer än halva nöjet). Tog oss sedan till medborgarplatsen för en öl på uteservering, det kändes lyxigt :) Sen for vi till lägenheten och slappade, drack lite kaffe och kikade på fotboll! Senare på kvällen var det dax för den stora showen, The last  Bounce!!! Å jag kan nog inte riktigt beskriva med ord vad jag kände under hela showen, det bjöds på konster efter konster, danstilar och hundratals dansare.. Alla så synkade, så starka och atletiska med en rytm som kan göra vem som helst avundsjuk!!! Det var magiskt, å när hyllningen till the king of pop dvs Michael Jackson drog igång så var rysningarna ett faktum och jag satt som i trans hela tiden!!!... Kan bara säga WOW!!!!! 
Tack Carro för en kanon trevlig helg!


24/4-2010

Det är lördag och kl står på 07.09, kaffet smattrar på o bryggaren och det har spridit sig en härlig doft genom hela lyan! Brodern min ligger o snusar så gott i soffan, det är inte lätt att vara tyst och smidig i en etta det är konstaterat :) Nu är det äntligen dax för ett litet miniäventyr tillsammans med min bästa vän Carro, det är dagen då vi ska upp till storstaden och irra runt! Shoppa (lite), äta gott, dricka gott och om jag känner oss rätt kommer det bli en hel del skratt :).. Samt göra något annat, men det kan jag ju inte skriva här! Det ska bli skönt att byta lite miljö helgen till ära, och på söndag när vi kommer hem är det dax för laget seriepremiär. Som vi ska hejja! Nehepp, dax att äta frulle, dricka kaffe, blåsa håret, få till ett par ögon, välja kläder, packa och sen fara till tåget!

Ha det bäst gott folk, det kommer vi garanterat ha!

 

 

Jag bjuder på denna ;)

22 April 2010

Å idag har det varit riktigt skitväder, jag blir så less!!! Har varit vovvevakt åt kära Trombis, gick två skapligt långa promenixar.. Det var skönt även fast det var kallt, var riktigt frusen när jag kom hem! Hade Carro över på en kaffe, så skönt å bara sitta å tjattra bort nån timme sådär.. Gick också och fixade tågbiljetterna till huvudstaden till på lördag, bondtöserna ska lämna tryggheten mot stressen där uppe.. Ska bli så oerhört skoj och skönt att få byta miljö och sen något annat + att det var bra länge sen min bästa vän och jag gjorde något ihop.. Nu på kvällskvisten har jag å min redan nämnda bästa vän slöat framför tv:n, när hon får hem tjattrade jag lite med mamsen.. Hon har precis erkänt att hon är popcornist, hahaha!!! Uscha, det kliar under foten bäst att sluta!!!
På återseende........Ska måla stora solar på mina fönster!!!

Buss 30 minuter!

Idag kliver jag på bussen som ska gå 15.10, påväg hem från jobbet.. Sätter mig i mitten nånstans, framför mig sitter en äldre dam med fint silvergrått hår, antar att det är nypermanentat och det kommer en svag doft av en något söt parfym.. Hon har stil den äldre damen! Bussen går förbi skolan och en massa skolungdomar kastar sig på bussen och genast blir det ett herrans liv, lägger speciellt märke till en tjej som har satt sig på andra sidan gången bredvid mig. Hon har ett tjurigt uttryck i ansiktet, kanske druckit citron och käkat taggtråd till lunch? Hon har svart färgat hårt och är ordentligt målad med svart kajal runt ögonen, flertalet piercingar har hon också i ansiktet och jag börjar be till gud att den dagen jag får barn att dom inte vill se ut sådär!  Elakt, visst men härrans fult är det.. Nu är det inte hennes utseende som stör mig utan att hon tjattrar i sin mobiltelefon med sin mamma!! Trots ganska hög musik i öronen från min Ipod så överröstar hon den och det enda jag kan höra mellan Vingåker och Baggetorp är svordomar och dåligt ordföråd. Att hon inte skämdes att skrika så i bussen, det skulle jag ha gjort! Å sen skulle jag aldrig kunna kalla min mamma för de sakerna som hon skrek.. Hua!!!!
Det skar i mina öron att höra detta, kan det vara åldern som gör att jag uppmärksammar dessa svordomar?
Hade jag inte brytt mig om jag var yngre? hm, jag får fundera på den!  Något som gjorde mig glad var en ganska tuff kille som kom in, Baggyjeans, kepa och en svinstor luvtröja på denna magra grabb, med massa av kompisar i släptåg.. Han bränner av det största leende jag sett mot tanten som satt framför mig! Det var så gulligt!!!!


Sommaren är på väg!

Å det känns verkligen, i helgen har jag sett årets första orm och det var en hemsk upplevelse. Jag skrek för fulla muggar, och grät och ville bara åka hem igen, kan ju berätta att mor, far och bror skrattade åt mig! Taskigt!!!
Solen piggar upp, och allt elände känns så mkt lättare! Att lillebror ska komma in och käka här och sova över gör mig riktigt glad, mysigt mysigt!!!

Längtar till helgen då det är fest på G!!!! :)


Underbar låt av Sarah Dawn Finer

Don't be afraid
I'm right beside you
You lost your way
I'm here to guide you
Stay in my arms
And rest for a while
Just let me hold you
Hold you tonight

Don't be afraid
I'm right beside you
You lost your way
I'm here to guide you
Stay in my arms
And rest for a while
Just let me hold you
Hold you tonight

Ref: So when you need a friend
Call my name
There is no need for sorrow this time
And I will try to mend your broken heart
Yes, when you need a friend
Don't be afraid
Just call my name
I'm right beside you

You're not alone
When you feel lonley
Just keep holding on
'Cause you're not the only
Don't run away when everything fails
I want to help you
Try to prevail

Ref: So when you need a friend
Call my name
There is no need for sorrow this time
And I will try to mend your broken heart
Yes, when you need a friend
Give me your hand

It keeps hurting and hurting
And you don't believe anymore
No, can't stop crying
And were every tear is before
You feel like you're fighting alone
You can't face the world on your own this time

So when you need a friend
Just call my name
There is no need for sorrow this time
And just let me try to mend your heart when it's broken
Yes, when you need a friend
Don't be afraid
Just call my name
I'll be beside you
When you're in need
Just call my nameVackert!

Det flesta av dagens timmar har spenderats ute i det vackra vädret, jag har inte ro att vara inomhus när solen står högt på himlen och ger ifrån sig en behaglig värme. Det har blivit ett par promenader, kaffe på balkongen i goda vänners sällskap och nu är det mys i soffan framför tv:n som gäller! Nu har jag fått hem min efterlängtade lillebror också, det gör mig lycklig och jag börjar känna mig hel igen..


Solen ger mig bra energi!


RSS 2.0