Fina ord!Öppna hjärtat
för det som får
själen att sjunga


Godmorgon!

Idag är jag löjligt trött, jag är så trött att jag är vit i ansiktet.. Men vad gör det, man får skylla sig själv när man är uppe halva natten för att kika på film och sen måste gå upp tidigt på morgonen för att den gula grabben ska komma och umgås med mig.. Skulle ha tränat idag, men det får vänta tills imorgon när mina skonker förhoppningsvis är piggare :) haha det är bara att konstatera att jag är seg idag!
Dax att dricka upp kaffet och sen bege sig på en promenix med Trombis...


Du är guld värd, ta ingen skit<3


Underbara morgon!

Vaknar i skapligheten, ganska tidigt alltså.. Ligger kvar i sängen, lägger mig bekvämt och tar fram min bok. Samtidigt som kaffet puttrar i köket och den underbara doften sprider sig i hela lyan, jag är ledig, jag har inga
måsten, jag kan ta det lugnt och bara göra vad jag vill... :)

Jag hade en galet skoj gårdag, första var det lilla Albins dopdag.. Han var så fin och charmade hela kyrkan med sin stora glädje, jag tror att föräldrarna hans var mer än nöjda med dagen..

Kvällen spenderades med den goa vännen Carro, vi drack lite gott hemma hos henne.. Först på ballen men när ett skyfall med regn öste ner så blev vi tvugna att förflytta oss inåt,  Vi traskade ner till Harrys, tog ett par öl
och en apple martini (vilken vi blev bjudna på) Det gillar vi.. hahahahaha....
Satt där ett tag och kikade på folk, tjattrade och hade det toppentrevligt, efter ett tag ser vi ett bekant
ansikte.. Det var ju Thure som kom, vi dansade sedan gärnet hela kvällen och hade det såååå roligt och hela kvällen avslutades med en pizza på maistro... Tack tack för en toppenkväll....!

Vad har framtiden att erbjuda??

Hur kan människor vara så oerhört elaka?


RSS 2.0