Strålande solsken!

Frullen beståendes av kräm med mjölk och knäckesmörgås är uppäten, nu blir det lite kaffe innan det är dax för en hurtig promenix.. Solen strålar och jag känner mig glad och nöjd, äntligen slipper jag frysa konstant..

Idag är det jobb som gäller, men börjar inte förrän kl 14.. Ska ta mig hem till mamsen en snabbis och fika och sola lite har jag tänkt, måste få lite färg på min vinterbleka kropp!

Längtar till torsdag då det är Örebro som gäller, ska bli så mysigt!Underbar version av en vacker låt!

http://www.youtube.com/watch?v=HJMu4gQ0JCI


Idag är en ingen vanlig dag!

För det är min bästa väns födelsedag!

Grattis tösen!


11 Juni 2010

Å det spöregnar, jag är trött på att den där riktiga sommarvärmen inte kommer, ni vet, den som håller i sig ett par dagar.. Så man bli sugen på att fara å bada för att få svalka kroppen, hua.. Bara tanken av bad utomhus ger mig gåshud, jag fryser konstant tyvärr..

Känner mig inte pigg, är inte på G, är långt ifrån alert och det stör mig.. Har känt så i ett par veckor, ingen lust till någonting då jag jämt är trött och känner mig sjuk.. Tänk om det kunde bryta ut, att man låg deckad i nån vecka och sen var fit for fight!!!! Men inte då, ne man ska gå å känna sig moloken och trött..

Nej, nu tar jag fram staven från gömmorna oh viftar, ett tu tre nu ska ni se att jag blir frisk, pigg och alert!! :)

Imorgon håller vi tummarna för sol då alla studenter ska ge sig ut, själv ska jag fira min kusselin Amanda!


Ikväll blir det att hålla till under täcket i soffan med tända ljus och se en film,
säkert somnar jag vid 21 som jag gjort de andra kvällarna denna vecka..

Have a nice friday people!

Sommartider hej hej!!

Förhoppningsvis är den här för att stanna denna gång, varmt och skönt har det varit hela dagen! Haft en riktigt lyxdag på das work, det gillar jag :) Undrar om man kan få fler såna???

Imorgon kommer kära familjen in till mig på middag, det ska bli mysigt! Det ska ätas gott, spelas spel och bara umgås.. Massa massa massa myyyys!

Jag längtar såååå efter...............

4½ vecka utan sötsaker också, gissa om jag är stolt över mig själv!

Yes box<3


RSS 2.0