Say Hello

To the sunny weather outside my window :) Jääääij solen skiner, jag är snörvlig men pigg ändå.. Glad, jajamensan!


Glädjens fredag tillsammans med min bästa vän!Kanske inte den mest smickrande bilden, men glädjen är underbar!


En kall och grå tisdag...

Tittar ut genom fönstret och blir besviken, grått grått grått grått och åter grått.. Ser kallt ut, så jag tänder lite ljus, kryper ner i soffan under filten med en kopp kaffe.. Skön start på morgonen! Idag ska jag jobba lite extra på hemmet, ska bli skoj å träffa alla tjecka tanter och farbröder :)
Nu har jag plöjt hela Grey´s säsong 2, måste låna 3:an också, kan inte få nog av denna serie.. Det är bara å inse, jag är beroende!Som bortblåst :)

Mitt ilskna tjuriga jag har återgott till det normala, jag vaknade med ett leende på läpparna.. Eller kanske inte direkt, men iaf när jag tittade ut och fick se solen. Jag har sovit gott, druckit morgonkaffet och håller nu på att städa. R&B:n är igång igen på datorn och allt är som vanligt, vilket gör att jag förstår att man ibland måste ha skitdagar för att kunna uppskatta de bra dagarna.. Nu får jag hoppas att det dröjjer ett tag innan jag har en skitdag igen, för banne mig att det tar på krafterna!!

Today I´m so bloody happy... HAHA


Bloody fucking sunday!

Japp, de e det idag.. Å jag har en sitta inne dag idag, inte prata med någon och absolut inte träffa någon.. Jag är på dåligt humör, jag mår inte dåligt efter gårdagen dvs ingen baksmälla här inte. Å jag hade det trevligt igår så jag är inte besviken på det heller, jag är bara tjurig och jag tycker man ska få ha sådana dagar.. Å eftersom jag ändå har en riktigt pissdag så tänkte jag ju inte gå utanför dörrn, men så hade jag ju inga godsaker hemma heller.. Så med skitigt hår, alldeles för fula joggingbrallor tog jag mitt bleka face och traska över till Konsum.. Så nu ska jag fylla min kropp med alldeles för mkt onödigheter, som alldeles sockrig och kall cola, ostbollar och självklart kinapuffar, skräpmat is the shit ibland!!!!!! Väl på konsum så var det på tok för långsamma "käringar" som skulle betala med kort men inte visste hur man gjorde, vi lever på 2000- talet för faen.. Det var min tanke och jag brukar ha en väldans respekt och värna om våra äldre men idag tog tålamodet slut, skämmes Hanna för de elaka tankarna du tänkte precis då!!!!!!!

Haha, nu ser jag hur många JAG jag har använt i denna text.. Ooops, tyder det på att mitt ordförråd börja blir sämre???


Så, det var min söndag!


Det är slut på bitterheten...

Yeeehaaa, det är det enda sättet att starta detta inlägg med. Igår var det fredag och man kan säga att jag hade en fantastiskt bra dag, fick middag hos Frida där också Moqvist var.. :) Vi skrattade och åt och tittade på idol! Imorse kikade jag ut genom fönstret och möttes av stor sol, mötte Frida och Maria på sultans och åt smarrig frulle å efter det en bulle, mums fillibabba säger jag bara.. Sen blidde det lunch, å som den lyxlirare jag är drack jag ett litet glas rött till maten.. Håller nu på att fylla badkaret och i vattnet har jag något salt som luktar lavendel, så det blir ett litet glas rött till och min bok i badet.. Sa jag att jag har det riktigt bra just nu :) Ikväll blir det fest hos någon jag inte känner, men vad gör det när raringen Anna är med. Kul att träffa henne då det sker alltför sällan nu förtiden...

<3 It´s Saturday and I am Happy <3


Fin text på en fin låt :)

You with the sad eyes
don't be discouraged
oh I realize
it's hard to take courage
in a world full of people
you can lose sight of it all
and the darkness inside you
can make you fell so small

But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow

Show me a smile then
don't be unhappy, can't remember
when I last saw you laughing
if this world makes you crazy
and you've taken all you can bear
you call me up
because you know I'll be there

And I'll see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbowSå var det den 3:e November 2010

Ledig idag, lite träning på gymmet efter det kaffe hos arbetskamrat (hon är så go) Lite matlagning och gos med katten, sen promenad upp till ÖB och självklart skulle änglarna gråta krokodiltårar då.. Hemskt vad det regnade och jag blev blöt ända in på kroppen :( Suck, har jag sagt att jag hatar detta väder???) Ja antagligen massa gånger, kanske borde sluta blogga då jag upptäcker att mina inlägg blir mer och mer bittra!!!!! Jaja, har sett snygg kille iaf med fint leende, sånt gör mig happy :)

Ikväll är det Grey´san, det gör mig också happy!

06.14

Det sägs att morgonstund har guld i mun, men det vete tusan.. Det är alldeles okristligt att behöva gå upp såhär tidigt, kallt är det också.. Men men, vad gör det när man ska jobba lite extra på hemmet och få träffa alla rara tanter och farbröder.. :) Det ska bli så skoj faktiskt! Sen blir det fikadejt med mammsen innan jag styr kosan mot Katthult igen, det är mysigt.

Ha en fin dag allesammans, nu skayoghurten ätas upp och sen knalla mot bussen.


Måndag 1 November 2010

Dagarna går så fort, vi är nu inne i November och det är endast 2 månader kvar till jul. Jag fryser konstant och kan inte låta bli å önska att vintern vore förbi och att vi går med stormsteg mot våren, lättare kläder, solens värmande strålar och tygskor. Nu ska det vara tjock jacka så man ser 7 ggr större ut än vad man är, varma skor som tar en sisådär 1 år att ta på sig, mössa och vantar och ändå fryser man.. Ne hua, jag blir mer och mer fundersam på om jag kanske borde flytta till ett varmare land, prova på något annat?!  Men vart???? Jag är galet less på mitt jobb, jag vill ha en förändring, det trista är att det bara är jag själv som kan förändra mitt liv, ingen annnan.. Det är jag som måste ta stegen, men varför känns det som om jag har fastnat?!

Brasilien har fått en ny president, en kvinna. Kul för dom!!!

Nu ska här städas, tvättas och kanske gå en promenix. Det vill säga, en helt vanlig måndag i kylans tecken! Ha en riktigt bra dag allesammans :)

Blev aningens bittert och trist inlägg, likadant var det igår, kanske är jag bitter?!


RSS 2.0