Jahaja...

Äckligt mat, gullig katt, huvudvärk, kinapuffar och loka, tråkigt på tv, ensam, kanske dax att gå i säng med mr blund.  Men hallå, jag är inte bitter!!!!! Å klockan är BARA 21, å jag slänger in handduken och säger Natti natti!

Ganska ointressant inlägg...................................................................................


Emigrera kanske????


Ville bara säga.....

Tack gulliga Frida för hjälpen med bloggen, jag är så nöjd! :)


Ursäkta röran!

Jag bygger om! ;)

Så var semestern över...

Jag hade lätt kunna tillbringa ett par veckor till i ledighetens tecken, men nu är semestern över och det är dax att gå över till de vardagliga plikterna. Sista semesterdagen spenderades med mor min i Stockholm, en så kallad Mor & Dotter dag.. Varför har vi inte fler sådana, tusan så mysigt det var.. Då två aningens tankspridda och förvirrade lantlollor irrade omkring på alla gator i vår huvudstad, skratten avlöste varandra bland udda människor, shopping, en och annan öl och en aningens för "slabbig" kinarestaurang.. Vädret var på vår sida när vi for upp, dock ändrades det snabbt när vi var på väg till byn igen.. En bra sista semesterdag helt enkelt, tänk att det behövs så lite för att göra så mycket för en persons mående :)

Så var det då jobbardax, jag tog med mig katten till byn.. Installerade henne hos mor och far, hon kommer garanterat riva hela huset.. Hua, hur ska jag ha råd med allt vad denna dam ställer till med??  Jag tassade ner mot jobbet, kliver in genom dörrn och inser att det är som om jag aldrig lämnat stället.. Blocken ligger på  sin plats, samma gardiner, samma ungar, samma arbetskamrater, samma mat.. Ja, listan kan göras oendligt lång.
Men men, möttes av gosig unge som får mig att le.. Lite filmtittande (behöver man skriva att det var Robin Hood)
lite käk (fiskgratäng dagen till ära) och sen var det sängen för tösen och Rosa Bandet galan för mig.. Tänk att jag alltid ska tjuta till den galan, tårarna är stora som badbollar... Tösen sov bra hela natten, skickades iväg till skola och själv promenerade jag hemåt till mor och far.. Möttes av glad katt där :) Lyckligt lottad man är <3

Stella har tagit sina första stapplande steg utomhus idag, å fy hunna så läskigt det var att behöva bli blöt om tassarna.. Få jord mellan tårna och höra en massa otäcka ljud, men hon blev tuffare efter ett tag och smet ifrån mig.. Men iom att hon är en otroligt hungrig kisse behövde jag bara locka med lite käk så dök hon upp..

Usch vilket långt, trist och intetsägande inlägg detta blev.. Jaja, vad är en bal på slottet, nu frulle och sen lite vila innan man börjar monster pass..

So long gott folk, happy friday to everyone!

Konsten att leva i lyx...

Den kan jag, för mig behöver inte lyx vara något stort eller något som kostar. Jag har semester, och jag lever livet i lyx.. Jag har umgåtts med fina människor i helgen, i fredags t ex då vi var 4a goa tjejer som åt middag, drack gott och spelade spel sådant är lyx. Eller i lördags när jag fick åka vagn efter en nordsvensk och hennes föl en strålande kall höstdag där löven glimmade i kapp med det blåa något kyliga vattnet från sjön. Eller när jag har umgåtts med mina två kusinbarn, dessa töser ger en goa skratt, skratt som förlänger livet :) Eller som idag, när fötterna är frusna och kroppen värker krypa ner i ett skumbad med massa tända ljus. Det är riktig lyx, så kort och gott ;

JAG ÄR EN RIK MÄNNISKA MED EN VARDAG FYLLD AV LYX <3


Å så var det ännu...

En ny vecka, hoppas verkligen på lika fint väder som det har varit ett par dagar nu :)


Det är...

Vackert höstväder ute!


Tjoho!!!

Första dagen på semestern, dock skulle jag hellre ligga på en solig beach med en drink i min hand och ha en massa snygga killar som passar upp på mig.. hm, som om det kommer hända *suck*


Tystnad!

Jag sitter i min lya, det är alldeles tyst sånär som kattens brummande. Ljusen är tända överallt och jag känner mig lugn och har hittat någon sorts harmoni i kroppen  :) Det var på tiden kan jag känna, men nu är harmonin här och här för att stanna! UNDERBART!


Nej!

Nu skulle jag verkligen vilja rymma härifrån ett par veckor!!!!!!!!


RSS 2.0