30 Maj 2010

When we collide we come together,
If we don't, we'll always be apart.
I'll take a bruise i know you're worth it.
When you hit me, hit me hard.


Ruskväder

Ledig idag! Å vad gör det då, jo det regnar blåser och är svinkallt!!! Tromben är här, mysigt som bara den... Vi har kurat ner oss i soffan, under filten, tänt ljus och ignorerar mörkret utanför fönstret.. Ikväll är det match för Vallas damer, jag ska stå där ute och hejja, frysa och hoppas att dom tar ytterligare en skön härlig seger!!!!Filmtajm!!!!


17 Maj 2010

Jag är alldeles mör, gymmandet idag höll på att ta ihjäl mig men attsingens vad skönt det känns nu såhär efteråt :) Å så har man nu klarat sig utan sötsaker i 2 veckor idag, har gått från att vara beroende till att inte känna något sug alls efter gottihheter... Ooops, där ljög jag.. Självklart skulle en djungelvrål sitta fint, men nej jag tänker inte falla tillbaks..

Idag har det varit alldeles underbart väder, är sommarvärmen här för att stanna tro????? 

Jag kan tänka mig att alla Norrmän firar gärnet då det är deras Nationaldag, grattis till dom!

Nuuu får jag äntligen gå å sussa, har väntat sen kl 20 att uret ska bli 21 för jag är sååå trötter!

Trist inlägg men så får det va denna gång...


12 maj 2010

Känns som om jag blivit överkörd av tåget!


11 Maj 2010Leenden smittar av sig!


Abstinens!

1 vecka är avklarad, 1 vecka utan sötsaker, dvs godis, fikabröd, läsk, chips och allt annat som är sött... Har gått super hela veckan men just idag är det som att trycka på en knapp, jag tycker mig se djungelvrål och kinapuffar överallt.. Drömde om att jag låg i ett badkar fyllt med djungelvrål, hur konstigt är inte det??!!!! MEN, jag SKA klara detta.. Endast 3 veckor kvar nu, KÄMPA KÄMPA!!
So lovely <3

v.18

Denna vecka har det varit mkt jobb, och då endast kvällar! Jag har nu kommit fram till slutsatsen att man blir väldigt osocial när man jobbar kväll, när en annan är ledig på dagen så jobbar alla och sen vice versa när man har börjat jobba för då är alla lediga..

Just nu är jag inne i en period då det inte gör så mkt, är inneboendes hos min päron denna vecka, vilket är skönt då man har tillgång till trädgård när denna underbara sol visar sig! Idag har vi suttit ute ett par timmar tillsammans med kusselinen och tjattrat, å vad jag tycker om att ha henne hemma!

Annars går dagarna till att fundera och klura!! 

Ledig imorgon, lovely <3 

Valborg 2010

Detta år firade jag Valborg med goda vänner i Uppsala, och jag kan endast beskriva det som fabulöst! Tack till er för att ni förgyllde mitt valborg 2010 med trevligheter och mys!

Annars har jag känt mig småhängig ett tag nu, önskar att det kunde bryta ut ordentligt eller försvinna så man kan känna sig på topp och hundraprocentig igen! Men icke då, man ska gå dag ut och dag in och känna sig seg i kroppen, ont i skallen och strävhet i halsen! Men asch, det ger sig väl så småningom! Imorgon står det fotboll på menyn, Valla möter Floda på hemmaplan och självklart ska jag visa mitt stöd... Go Valla Go!!!!

Nehepp, har precis kikat klart på Avatar och en annan film på fyran.. Båda riktigt bra! Dax för en dejt med Mr blund!! natti natti people!!!


RSS 2.0