Ett tips!

Lyssna på Takidas You Learn, jag blir alldeles exalterad över denna låt.. Som innehålla maffiga stråkar och med en man som har en utav de sexigaste sångröster jag någonsin har hört, jag älskar den och just nu har jag väl lyssnat en sisådär 50 gånger på den och det fränaste är att den blir bättre och bättre för varje gång :) En annan låt som jag upptäckte idag är Mikael Wiehe's låt "Den jag kunde va" så fin text och det får mig genast att tänka på en väldigt speciell vän.. Som jag upptäckt så mycket av livet tillsammans med, som är den som faktiskt får mig att må bäst, som får mig glad genom att bara existera.... Så jag föreslår att du (om det nu är någon som läser denna blogg) går in på dessa låter och lyssnar!!! Se gärna på videon till takidas låt, den är maffig i all dess enkelhet!!! Allt för nu! //H Kan någon berätta varför inlägget inte blir som jag skriver det????

Lite kallt, men mysigt :-)

Klockan är sent och jag sitter i ett lite kallt ridhus och kikar på när vännen rider, å det är så mysigt! Har inte insett förut vad gott djur gör mig, först Bonnie hela dagen sen massa hästmys.. Jag är nöjd!!!


Kort inlägg

Mitt finaste hjärta <3

/H


Långt, tjockt och krulligt!!

Min nya look, eller inte.. Hmm?? Haha


Bussen, tanten och två dagars äventyr!

När jag häromdagen satt på bussen till jobbet såg jag en chick liten dam på en sisådär 65+, hon hade en lila rutig veckad kjol och en randig lila blus ( hur tänkte hon där?) Över detta hade hon en silvergrå dunjacka, håret var morotsrött och glasögonen var nog mordena 1922.. Stora bruna ögon stirrade in i mina och jag log såklart mot damen ( är ju uppfostrad ) men när hon såg det snörpte hon på munnen, ögonen ändrade nyans till svart och hon tittade bort.. Då börjar ju mina tankar och funderingar, varför var hon så sur? Var hon på väg hem? Hem till ensamheten kanske? Hm, jag undrar jag???! En annan resenär på bussen somnade så hårt att när chaffören var tvungen att tvärbromsa slog huvudet i sätet framför, gissa om ja fnissade! Det var allt om denna busstur, varför tror ni damen var så sur av sig?
Man bemöter väl ett leende med ett leende, eller???

I tisdags drog jag och fröken Thure iväg på en liten road trip, muchos niceeos! Många goa skratt, så det gör jag gärna om!!!!

Hänger på jobbet i skrivande stund, det enda som hörs är köksklockan.. Så nu blir de lite läsa och sen susselussa :-)

/H


Prima Ballerina och snorhalt!

Lite småstressad och nyvaken rullar jag ur sängen, körlektion står på agendan och jag är sen.. Inte mycket men tillräckligt så jag ska känna mig stressad, blaska av fejjan måla dit öger'a och sen off I go.. Mitt i all brådska glömmer jag kontokortet vilket jag måste ha för att betala lektionen, kilar tillbaks in och hämtar det. Kommer ut igen och ska precis runda häcken, och självklart halv gena lite (som om det går snabbare) och vips ; innan jag vet ordet av det ligger Hannapanna som en stor padda på backen med fläsket utflytande på sidorna.. Folk stannade och glodde, det är så vi gör vi svenskar, vi fnissar lite åt andras klumpighet och olycka.. Men vad gör det, kul att jag kan göra någons morgon lite roligare denna kalla men vackra måndag!

Körlektionen gick iallafall prima ballerina och jag är redo, nu ska jag ha det rosa lilla plastkortet!!!

Jag är så jädrans happy, hade en suverän lugn och skön helg och imorgon drar jag med min namne på en lite 2 dagars roadtrip.. Förstå så bra!!!

Dax å kolla om jag fått tillbaks vattnet, de har av någon anledning stängt av det och jag skulle verkligen behöva duscha då jag luktar usch! hoppas hoppas.... Sen off to work!

//H


Blir det någon snö till jul?


En dröm

På brunbrända ben äntrar jag den gröna ängen, solens varma strålar smeker mina kinder, och den sköna sommarvärmen känns som bomull mot min hud.. Jag är glad, jag har ett stort leende över hela ansiktet och min själ är lugn och trygg! Det är såhär jag vill leva, det är såhär jag vill va.. Det var min dröm natten till idag, så man kan ju förstå att besvikelsen var stor när jag vaknade upp och insåg att det var just en dröm och inte verklighet!

Min kropp skriker efter värme, sol och bad.. Inte för att jag inte gillar vintern, men då ska de banne mig vara riktig vinter också, med lagom me kyla och en hel del snö.. Men så är inte fallet just nu, det är bara svinkallt på ren svenska, så gråkallt att det går rakt igenom märgen och man vet inte hur man ska klä sig för att bli just varm..

Min helg är bra!

//H


RSS 2.0