Ännu en resa..

Återigen är jag på resande fot, har varit hemma i lite mer än 2 veckor och nu bär det av till de Norrländska skogarna för lite mys och trevligheter med släkt och vänner. Denna gång är färdmedlet tåg och inte cykel ;) Haha!
Kommer att bo hos min kusin Anders med familj, ska bli jättekul och speciellt då jag verkar vara efterlängtad av kidsen.. Så det blir att spendera några dagar där samtidigt som jag ska umgås så mycket jag bara kan med farmor och farfar, kanske laga någe gott att äta åt dom..
Efter några dagar i Vindeln kommer jag att styra kosan mot en liten by vars namn jag ej kommer ihåg, men utanför Umeå ligger den ialla fall och det är dit min kära vän Viktoria med familj har flyttat. Ska bli så oerhört roligt att få träffa deras nytillskott som lyssnar till namnet Mira och som jag har sett på bilderna är en bedårande liten tösabit, 4 månader är hon nu så det kommer bli bebis gos för hela slanten..
Nu blir det att luta sig tillbaks i stolen och slå på en film på datorn och hoppas att tiden går superfort :)

På återskrivande...

 


Bild....

 
SAKNAR....

Hej och Hå

Här bloggas det helt plötsligt flitigt, hela två inlägg på två dagar ;) Hahaha!
 
Imorse ringde klockan återigen 7.15, öger'a hängde nere vid knävecken och det kändes som om jag hade grus i maskineriet dvs benen. Det var dax för promenix med Elert, kallt var det men väldigt uppfriskande och benen kom väl igång en sisådär när det var ca 10 minuter kvar av promenaden.. Men kort och gott, skönt var det!!! 
 
Nu har det varit soffhäng och frulle för hela slanten, lite surfande på nya datorn (som jag för övrigt är galet nöjd med)
och nu ska duschen intas! Härliga frostiga morgon, såhär vill jag ha det jämt och ständigt.. 
 
Igår hade jag mina fina flickor Elert och Thuresson på kvällsmat, det bjöds på bränd curry kyckling gryta, ris och wokade grönsaker.. Mumsigt värre!
 
Dax att göra nytta, byebye

Länge sen sist!

Det var verkligen länge sen jag bloggade, jag tycker inte att det finns så mycket att skriva om.
Men så nu ikväll föll andan på och jag känner plötsligt för att skriva, dock vet jag inte om vad!
 
Sitter och små gluttar på Beck, vilket jag egentligen inte borde göra då det är väldans läskigt.Hihi!
 
Har varit hemma en vecka nu sen semestern i USA, å jisses amalia vad jag längtar tillbaks.. Det känns verkligen som jag hörde hemma där, men den känslan har jag inte här hemma i Sverige och i självaste Katrineholm.
Så nu är det dax för denna Hannapanna att ta tag i sitt liv och göra en förändring, det är viktigt!! 
 
Ja ja, mer hade jag tydligen inte att förtälja. Nu vankas sängen och imorgon bitti är det morgonpromenad med fröken Elert, det gillas skarpt!
 
Tjo & Tjim
 

RSS 2.0